Sa Llego Sa Pobla 2024

Sa Llego 2024

El passat 13 de gener participàrem a  Sa Llego 2024, la famosa cursa popular que cada any convoca a Sa Pobla a nombrosos corredors amb motiu de les festes de Sant Antoni. 

Aquesta va ser la nostra segona cursa i aquesta vegada anàvem més preparats, motivats i super equipats amb la cadira de competició que ens va cedir la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB). Recordau que en Xavier i els atletes que l’acompanyam també formam part del projecte Esperit en Moviment.

Na Marga Terrassa i en Bernat Català acompanyaren en Xavier durant la cursa, que completarem amb un temps de 48,26 minuts. Va ser una gran experiència i el temps ens va permetre gaudir de la marjal i de les impressionants vistes de la Serra de Tramuntana

Volem agraïr a totes les persones que ens acompanyen durant cada cursa i que ens ajuden amb la logística i a tots aquells que ens animau pel carrer. És molt estimul·lant! I aquesta fotassa de la portada ens la va fer arribar l’atleta Guillem Torrens ❤️

Gràcies també a les empreses i entitats que ho fan possible:  Fundació Hotels Viva,  Normaland, BocaBoca Estudi, LeatherFest, l’Associació d’Amics de Basquet amb Cadira de Rodes i Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) 

Sa Llego Sa Pobla 2024

Darrera les persones que correm amb en Xavier hi ha un gran equip de persones que ens ajuden amb el transport i tota la logística. Amb ells rodolam molt més!

Sa Llego Sa Pobla 2024
Share:

Post a comment:

×
Ir al contenido